ISOTHERM koelcontainers

De ISOTHERM® Koelcontainers van Gerben Hekman Bakkerijtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor het transport van gekoelde of diepgevroren producten. Vanwege de bijzonder robuuste uitvoering hebben alle ISOTHERM® Koelcontainers een zeer lange levensduur. De binnenzijden zijn vervaardigd uit één stuk zonder naden of scherpe hoeken en zijn bijzonder eenvoudig te reinigen. De deuren van alle modellen zijn luchtdicht af te sluiten. De ISOTHERM® Koelcontainers zijn verrijdbaar op 2 bok- en 2 zwenkwielen en daarmee uitermate flexibel.

ISOTHERM Euro-340, ISOTHERM Broban, ISOTHERM Gastro, ISOTHERM koel en vriescontainers

koel

Gebaktransport containers

Voor het vervoer van gebak of andere gekoelde producten is de handzame Gerben Hekman Bakkerijtechniek gebakcontainer op elke professionele werkvloer de ideale oplossing. Bij een verschil van 20ºC tussen binnen- en buitentemperatuur is de temperatuurstijging in de container het eerste uur slechts 3 à 4 ºC. Door de los bij te leveren koude-bewarende elementen zijn de Gebaktransport containers bijzonder geschikt voor transport, distributie en/of presentatie van verse of diepgevroren producten. Dankzij de gladde polyethyleen ommanteling en de vulling op basis van minerale zouten wordt de voedingskwaliteit garandeert .

ISOTHERM gebaktransportcontainers

koel2

ISOTHERM Combi-box

Perfect geïsoleerde, kunststof box. Ideaal voor uw gekoeld transport. Bij gebruik van 2 koel elementen kunt u uw producten wel 24 uur op de gewenste temperatuur houden. Leverbaar in 70, 200 en 450 liter inhoud. Met het gecombineerd transport van diepgevroren, gekoelde en niet gekoelde producten kan tot meer dan de helft bespaard worden op de transportkosten.

ISOTHERM Combi-box

Platen voor gebak containers

De Platen voor gebak containers van Gerben Hekman Bakkerijtechniek worden op professionele wijze gemaakt uit hoogwaardig aluminium. De platen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Gerben Hekman Bakkerijtechniek levert buiten platen voor gebak containers diverse andere producten welke speciaal vervaardigd worden voor gebruik in de voedingsindustrie waaronder RVS roosters en Platenwagens.

Aluminium platen

Eutectische platen - Koelelementen

Koude-bewarend element voor transport, distributie en/of presentatie van verse of diepgevroren producten. Gladde polyethyleen om-manteling, voedingskwaliteit.
Vulling op basis van minerale zouten (niet toxisch). De voor de ISO koelplaten gebruikte natrium oplossing is absoluut gif-vrij. NOTA : de platen steeds 7°C lager invriezen dan het stollingspunt van de plaat.

Eutectische platen – Koelelementen