Maxi bak

De Maxi-bak verwarming-elementen hebben een groot verwarmd oppervlakte en verwarmen de olie dus gelijkmatig, zonder deze te verbranden. Veel verwarmings elementen hebben een klein verwarmd oppervlakte en een groot vermogen. Hierdoor is er een te hoge watt belasting en dus een te hoge temperatuur direct aan het elementen. De olie wordt hierdoor “gekraakt” en krijgt een andere eigenschap; de levensduur van de olie wordt bekort. Mede door het gebruik van uitsluitend RVS materiaal en het genoemde grote verwarmde oppervlakte is de Maxi-bak een garantie voor een perfect product en een lange levensduur van Uw olie.

Maxibak

Unidos

De Unidos Oliebol-doseermachine is ontworpen voor het doseren van vrijwel alle soorten oliebollenbeslag. De bediening van de Unidos is zeer eenvoudig. Zowel de grootte van de oliebol, de doseersnelheid, als het aantal bollen kunnen ingesteld worden. De machine wordt geleverd op een verrijdbaar frame en is in hoogte verstelbaar. De Unidos is geheel uitgevoerd in roestvrijstaal en andere corrosievrije materialen. Alle delen die in contact komen met het beslag zijn goed toegankelijk en eenvoudig te reinigen.

Unidos

Giorik oliebollenbakapparaten

Deze degelijke bakapparaten hebben een zeer korte opwarm tijd. Hierdoor zal de temperatuur tijdens het bakken nauwelijks dalen, waardoor het product sneller dicht bakt en er een vetarm eindproduct ontstaat. De apparaten zijn uitgevoerd met een thermostaat (instelbaar van 90º – 185ºC) een veiligheids-thermostaat en hoofdschakelaar met controlelampjes. Het bovenblad, front en bekleding is van roestvrijstaal 18/8. De achterkant van het bovenblad heeft een opstaande rand van 120 mm., voorzien van een ophangbeugel voor de frituurmand.

Giorik 2012 18 & 27 model

MKN oliebollenbakapparaat

De MKN Berlin de Luxe is met zijn uitwendige afmetingen van 830 x 540 mm en 252 mm. hoog een compacte bak waarin uw oliebollen krokant en goudgeel gebakken kunnen worden. Deze bak heeft een goed rendement, omdat er per keer zo’n 50 tot 60 oliebollen tegelijk in passen. Standaard is de MKN Berlin de Luxe uitgevoerd met 2 mandjes, een uitdruiprek en een goed passend deksel. Het krachtige 10 kW-element zorgt voor een optimale verhitting. Verder is de MKN Berlin de Luxe optioneel te voorzien van een RVS onderstel.

MKN oliebollenbakapparaat

Gebruikte oliebollen bakapparaten

Wij hebben regelmatig inruil oliebollenbakken op voorraad. Deze worden volledig nagezien en met 3 maanden garantie aangeboden. Voor meer informatie bel of mail gerust met: Gerben Hekman Bakkerijtechniek 0548-610523 – info@gerbenhekman.nl